Over ons

 

Bij Constructive Recruitment zorgen we voor een vernieuwende kijk op de verschillende werkmogelijkheden in de bouwsector. Als jong, groeiend bedrijf verwerven we dagelijks extra kennis, waardoor we jobs aanbieden op een aantrekkelijke wijze. Voornamelijk door dit voortdurend ontwikkelen van verstand, zullen wij iets kunnen betekenen voor u.

Als werkgever zal u de gepaste profielen te zien krijgen, die reeds vooraf een eerste screening hebben ondergaan. Gezien het ruime marktaanbod, is het van belang om ons te blijven ontplooien en zijn wij steeds op zoek naar nieuwe kandidaten en bedrijven.

Kortom, wij streven naar partnership en bouwen daarom op lange termijn aan een wederzijdse samenwerking die voor beide partijen waardevol zal zijn.

“When looking for people to hire, you look for three qualities: integrity, intelligence, and energy. And if you don’t have the first, the other two will kill you.”
Warren Buffet

Onze waarden

  • Integriteit & verstand: we weten waarover we spreken
  • Leergierigheid & zelfontplooiing: ontwikkelen van extra kennis
  • Assertiviteit & gedrevenheid: vertonen van proactief gedrag

Het gezicht achter Constructive Recruitment

Ward @2x

Ward Van Dyck
Zaakvoerder

Mijn vaardigheden op vlak van rekrutering zullen u niet teleurstellen. Doorheen eerdere carrières werd er sterk gefocust op de capaciteit om juiste inzichten te creëren. Na een nationale en internationale beleving binnenin branches zoals voeding, petrochemie, techniek en ook bouwindustrie, heb ik besloten om mij te verdiepen in rekrutering in de bouwsector. Hierdoor verbreedde mijn ervaring in de sector, vergrootte mijn assertiviteit en ontplooide ik tot een sociaal en spontaan iemand.
Zowel in functie van Recruitment Consultant als Business Manager staan zelfstandig werken en verantwoordelijkheid centraal. Ik zal mij er dan ook op toeleggen om voor potentiële kandidaten en bedrijven de best mogelijke combinaties samen te brengen.
Met mijn gespecialiseerde technische kennis, verworven uit ervaring, geloof ik er sterk in dat ik een verschil kan maken en een meerwaarde kan bieden.
Graag zou ik mijn visie persoonlijk toelichten en kijk ik uit naar een eerste kennismaking. Indien u geïnteresseerd bent in extra informatie over Constructive Recruitment, of in een mogelijk toekomstige samenwerking, mag u mij steeds vrijblijvend contacteren.

Hoe kunnen we u helpen?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Op zoek naar mensen of de juiste job?

Constructive Recruitment 2017